Utforska Karibiens magi: Drömresan till paradiset!


Boka din drömresa till Västindien och upplev magin på Turks- och Caicosöarna och Puerto Rico!

Västindien är en drömdestination för många resenärer med sina vita sandstränder, kristallklara vatten och en färgstark kultur. Om du planerar att boka en resa till Västindien, överväg att inkludera Turks- och Caicosöarna och Puerto Rico i din resplan.

Turks- och Caicosöarna: Paradiset på jorden

Beläget söder om Bahamasöarna, Turks- och Caicosöarna är känt för sina vackra stränder och avslappnade atmosfär. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen, snorkla i det turkosa vattnet och utforska de kritvita stränderna.

Grace Bay Beach

Grace Bay Beach på Providenciales är en av de mest kända stränderna i världen med sin mjuka sand och lugna vatten. Perfekt för avkoppling och vattensporter som snorkling och dykning.

Conch Festival

Ett besök under Conch Festival är ett måste för matälskare. Prova den lokala delikatessen conch i olika former och njut av livemusik och dans.

Puerto Rico: En mix av historia och kultur

Upptäck den dynamiska kulturen och historien i Puerto Rico, en ö som kombinerar karibisk charm med spanska influenser. Här kan du utforska gamla fästningar, vackra stränder och livliga städer.

Old San Juan

Utforska de färgglada gatorna och historiska byggnaderna i Old San Juan, en av de äldsta städerna i Amerika. Besök de gamla fästningarna Castillo San Felipe del Morro och Castillo San Cristóbal.

San Sebastián Street Festival

Delta i den livliga San Sebastián Street Festival i januari och upplev en explosion av färg, musik och dans. Lokala hantverk, matstånd och parader fyller gatorna under denna festliga tid.

Så boka din resa till Västindien idag och upplev skönheten på Turks- och Caicosöarna och den kulturella rikedomen i Puerto Rico. En resa du sent kommer att glömma!