Planera ditt drömbröllop eller evenemang på vår festvåning

Planera ditt drömbröllop eller evenemang på vår festvåning

Att planera ett bröllop eller evenemang kan vara både spännande och utmanande. Det finns så många detaljer att tänka på och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Men oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig! Vår festvåning är den perfekta platsen för att skapa minnen som varar livet ut.

Våra festpaket

Vi erbjuder olika festpaket som kan skräddarsys efter dina önskemål och behov. Oavsett om du planerar ett bröllop, födelsedagsfest eller företagsevent, har vi det perfekta paketet för dig. Våra festpaket inkluderar oftast följande:

  • En elegant och rymlig festvåning
  • En välkomstdrink för dina gäster
  • En utsökt trerättersmiddag eller buffé
  • Drycker och alkoholhaltiga alternativ
  • Professionell personal som hjälper till med planering och genomförande
  • Tillgång till ljud- och ljusanläggning

Vi förstår att varje evenemang är unikt och vi är flexibla när det kommer till att anpassa våra paket efter dina specifika önskemål. Vårt mål är att göra din upplevelse så personlig och minnesvärd som möjligt.

Bröllop på vår festvåning

Att planera ett bröllop kan vara både roligt och stressande. Men med vår erfarenhet och expertis kan du vara säker på att ditt bröllop kommer att bli en fantastisk upplevelse för både dig och dina gäster. Vår festvåning erbjuder en elegant och romantisk atmosfär som är perfekt för att fira kärleken.

Vi kan hjälpa dig med allt från att välja rätt blommor och dekorationer till att skapa en läcker bröllopsmeny. Vår professionella personal finns där för att se till att allt går smidigt och att du kan njuta av din stora dag utan att behöva oroa dig för detaljerna.

Svensexa

Utöver bröllop kan vår festvåning också vara den perfekta platsen för att fira en svensexa. En svensexa är en traditionell fest för den blivande brudgummens vänner och är oftast fylld med skratt och roliga aktiviteter.

På vår festvåning kan ni njuta av en festlig atmosfär och skapa minnen som kommer att vara roliga att tänka tillbaka på. Vi kan hjälpa till med att arrangera olika aktiviteter och underhållning för att göra svensexan extra minnesvärd.

Kontakta oss idag

Om du planerar ett bröllop eller evenemang, tveka inte att kontakta oss idag för att få mer information om våra festpaket och boka vår festvåning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett minnesvärt och lyckat evenemang!